Mijn bekers bedrukken krijgen om te werken

Welke koffiebeker je tevens kiest, wij beloven je te allen tijde de beste kwaliteit en de laagste prijs. Gegarandeerd bij iedere hoeveelheid! Wij bedrukken bekers op meerdere locaties in Europa, waaronder Nederland. Maar ook in China. Vraag naar de oudste mogelijkheden voor jouw beurs. 

Een merknaam op mok is ons leuk geschenk teneinde weg te melden, maar betreffende een gepersonaliseerde mok zal u uw relaties echt verrassen. Zo kunt u dan ook een mok laten bedrukken betreffende een namen betreffende uw relaties. Een mok met benaming erop is vervolgens erg opwindend om straat te melden tijdens verjaardagen of gewoon ingeval bedankje.

Het hete kan zijn dat uw merknaam in de mok gebrand wordt zodat een print er beslist ingebakken is, hierdoor bestaan een mokken bestand tegen de vaatwasser en magnetron! Iedere mok mag bedrukt worden betreffende ons logo en desgewenst ons naam of tekst.

We produceren al die bedrukte bekers alleen, gewoon bij ons in Groningen. Hierdoor hebben wij iedere keer de snelste levertijden, maar verder de aller scherpste prijzen. Wij vervaardigen altijd een voor niets bekwaam ontwerp en rekenen nooit verzendkosten ofwel overige verborgen onkosten.

Aankomen de werknemers dikwijls betreffende klandizie in aanraking? Veelal bemerken wij het dit personeel een koffiemok op dit schrijfbureau bezit ogen terwijl er klanten worden onthalen.

Verzend de merknaam en vervolgens vervaardigen wij gratis een digitaal voorbeeld! Voor ieder artikel kan u uw logo uploaden en keuze aanduiden. ! Selecteer dit artikel en vertel het de wil.

We bedrukken een bekers in onze persoonlijk fabriek in Groningen. Daarom zitten wij bovenop dit productieproces en mogen we een service een heel scherpe prijs verlenen.

De mok 3 dl, Salo is een echte eyecather. Een witte buitenzijde kan zijn volmaakt vanwege dit bedrukken betreffende uw bedrijgfslogo of boodschap. De binnenzijde kan zijn blauw kleurig en valt daarom genoeg echt op. Bestelt u grote aantalen dan bent u dan ook bijzonder produktief uit. Mokken bestaan het ideale relatiegeschenk maar verder echt met te raden voor gebruik in een bedrijfskantine ofwel vanwege uw zakelijke relaties.

Ons mok bedrukken is op dit moment in een aanbieding, enig leveren wij een allerbeste capaciteit mokken tegen een scherpe verkoopprijs.

Denk hierbij met grotere bekers welke uitermate passend zijn here voor dit serveren van thee. Hiertoe kunt u dan ook ons assortiment kartonnen koffiebekers bekijken. Maar we beschikken over ook kleinere bekers wegens koffie of ons (dubbele) espresso. Afhankelijk aangaande de eisen en wensen kiest u dan ook zelf ons kartonnen beker die voor u past.

Op een hoogte blijven met acties, kortingen en verdere ? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 10 korting op de eerstvolgende aanschaf.

Een volmaakte beker voor zowel koude wanneer verder warme dranken. De klassieker bij een kartonnen bekers kan zijn snel beschreven: enkelwandige opbouw..

In 2004 zochten wij tot ons gelegenheid om ons eigen merk water op een markt te bezorgen. Alang snel kwamen wij daar voor dat dit immers geoorloofd was doch het we tegen ons grote minimale afname aankeken. Ervoor moest dan ook ons opslagruimte gezocht geraken betreffende alle onkosten over dien. 

De volmaakte beker vanwege zowel koude als ook warme dranken. Een klassieker bij de kartonnen bekers kan zijn snel beschreven: enkelwandige opbouw..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *